Certifikát SAEC "Bezpečný nákup"


V dnešnom svete internetových nákupov sa človek vie len ťažko zorientovať. Internetové vyhľadávače ponúkajú nepreberné množstvo obchodov, a tým nastáva otázka: Je ten či onen predajca skutočne dôveryhodný? Skutočne má tovar na sklade a vie dodržať uvedenú dobu dodania? Keď objednám, nestanem sa obeťou podvodu a svoje peniaze už nikdy neuvidím?

U nás nemáte dôvod na obavy. U nás nakupujete bezpečne! Sme slovenská firma pôsobiaca na trhu už od roku 2010 s tisíckami spokojných zákazníkov.

Sme sa členom Slovenskej asociácie pre elektronický obchod (SAEC) a náš internetový obchod získal certifikát SAEC Bezpečný nákup. Certifikát SAEC je naším záväzkom voči zákazníkom, poskytovať bezpečné služby, bezproblémový nákup a plnú informovanosť.  Znamená to, že náš internetový obchod www.elektrickeauticka.sk sa riadi platnou legislatívou Slovenskej republiky a dodržiava všetky podmienky Zákona o ochrane spotrebiteľa.

Certifikačné pravidlá stanovuje Slovenská asociácia pre elektronický obchod ako združenie právnických osôb a tuzemská autorita pre oblasť elektronického obchodu. Sú vytvorené na základe platných zákonov – najmä Smernice Európskeho parlamentu a Rady pre elektronický obchod, občianskeho zákonníka, zákona o elektronickom obchode, zákona na ochranu spotrebiteľa a certifikačných pravidiel v krajinách EÚ. Uplatňovanie certifikačných pravidiel je predmetom pravidelnej kontroly.

Zoznam certifikovaných obchodov nájdete na https://www.bezpecnynakup.sk/sk/certifikovane-obchody.